Designer Lamper

Indkøbskurv

Total:0,00 DKK
Ingen varer i kurven
Gå til kurven
B�rnelamper
Find dine designer lamper

Søgning

Stort udvalg af belysning

 

Indbygningsspot og Downlight

 

Hos indbygningsspot.dk kan du finde et stort udvalg af spot til indbygning i loft i din bolig, der vil løbende blive udvidet i vores sortiment af kvalitetsspots til indbygning i lofter.

 

 

 

Nordtronic Rosetta High Indbygningsspot

KUN Kr. 165,00

230v Indbygningsspot Rosetta High . Indbygningsspot til indbygning direkte op i isolering. Rosetta High fra Nordtronic leveres med forbedret og ny designet beslag der giver en mere ubesværet montering.

 

 

 Vi vil hos Indbygningsspot.dk have et stort udvalg af 230v indbygningsspot der opfylder de nyeste krav til belysning i dansk byggeri.

 

 

 

Nordtronic Rosetta Low Indbygningsspot


KUN Kr. 249,00

230v Indbygningsspot Rosetta Low . Indbygningsspot til montering direkte op i isolering . Rosetta Low er en 230v indbygningsspot med lav indbygningshøjde på kun 63mm den lave indbygningshøjde betyder at denne 230v spot ofte kan monteres under dampspærre. Nordtronic Low på 63mm i indbygningshøjde er blevet forbedret med ny fleksibelt beslag imellem monteringsdåsen og selv indbygningsspottet dette giver en meget lettere montering og dermed sparet tid for elektrikeren, der får en meget kort monteringstid. Rosetta 230v Low er også blevet forbedret med nye og kraftigere fjedre og nu med 2 positioner så den er nem at bruge både i lofter med 1 og 2 lag gips. Rosetta Low 230v Indbygningsspot kan kombineres med tradsionelle Gu10 halogen pære på max 25watt eller med de nye dæmpbar 5watt LED pære.Indbygningsspot.dk har også et flot udvalg LED Indbygningsspot der er med dæmpbar LED pære det er muligt at få både runde LED indbygningsspot og Firkantede LED indbygningsspot der kan indbygges direkte i isolering.

 

 

 

Quick Install LED Indbygningsspot 230V
KUN Kr. 399,00
LED Indbygningsspot Quick Install fra Nordtronic.
LED Indbygningsspot på 230v med 5watt dæmpbar lyskilde, flot og enkel led indbygningsspot der kan leveres i flere forskellig designs , den Rustfri led indbygningsspot er god som udendørs spot med downlight.
Quick Install serien fra Nordtronic er en ny produktserie der er designet til fremtidens energikrav og bygningsreglementet og udmærker sig ved at have lav indbygningshøjde på 63mm , lavt strøm forbrug , hurtig montering og en standart fatningstype Gu10 der muliggøre at udskifte lyskilden. Led Indbygningsspot’en er dæmpbar fra 100% - 0% - 240 Lumen (svare til 35watt) 2800 Kelvin (varm hvid) 
 

 
Quick Install Rosetta 230v Indbygningsspot

KUN Kr. 198,00
230v Indbygningsspot Quick Install fra Nordtronic.
Quick Install er Nordtronic´s nyeste produktgruppe med et helt nyt patenteret system princip til fastgørsel ved montering i loft . En 230v Quick Install Rosetta med lav indbygningshøjde på kun 63mm er simpel og hurtig at montere og spare elektrikeren meget tid ved montering . Ved den nye produkt gruppe fra Nordtronic , Quick Install indbygningsspottene der er fjedren der holder lyskilden blevet erstattet med en ny og patenteret bagmonteret lås så selve spottet får et mere let og meget elegant udtryk i sit design. Rosetta Quick Install leveres enten med en 25watt halogen lyskilde eller med en dæmpbar LED pære på 5watt som LED indbygningsspot. 
Har du spørgsmål til indbygningsspot og hvor de må indbyggges i boligen er du velkommen til at kontakte indbygningsspot.dk på mail info@indbygningsspot.dk eller ved at ringe på tlf.41267199 .

 

Nyhedsbrev
Tilmeld dig her

Ultimate Web A/S